CAT / ESP

La Cambra de la Propietat Urbana de Girona inaugura nova oficina a Palamós

Amb aquesta ja són sis les oficines que l’entitat té repartides pel territori gironí

La Cambra de la Propietat Urbana va inaugurar ahir, dia 27 de setembre, la seva nova oficina a Palamós. L’acte va comptar amb la presència del president de l’entitat, Martí Casanovas, l’alcalde de Palamós, Lluís Puig i el President del Consell General de Cambres de Catalunya, Antoni Quintana.

La nova seu va obrir les portes a principis d’estiu i es troba a l’avinguda Onze de Setembre, número 12. L’obertura permet a la Cambra potenciar la seva atenció a la zona del Baix Empordà, ja que fins al moment només disposaven d’una altra oficina a Sant Feliu de Guíxols. Amb aquesta expansió es busca l’especialització a la zona per tal de donar assessorament i gestionar els habitatges d’aquells propietaris que vulguin llogar o vendre el seu immoble. Aquesta oficina també serà un lloc de referència on els propietaris podran fer el dipòsit de la fiança obligatòria dels contractes de lloguer a l’INCASÒL. També s’hi oferirà assessorament i gestió de Comunitats de Propietaris.

Amb la nova incorporació, la Cambra de la Propietat Urbana ja compta amb un total de sis oficines distribuïdes pel territori. Les poblacions són Girona (amb dues oficines), Figueres, Olot, Palamós i Sant Feliu de Guíxols.

Sobre la Cambra de la Propietat Urbana de Girona

L’entitat està formada per 5.000 socis i des de fa més de cent anys treballen per vetllar pels interessos econòmics dels associats de la província. La Cambra de la Propietat Urbana disposa de diversos departaments especialitzats comandats per professionals altament qualificats. Ofereixen un servei integral que els converteix en un instrument eficaç i solvent per resoldre tota mena de qüestions vinculades al patrimoni immobiliari.

L’assessorament jurídic dels advocats és un dels serveis que desperten més interès en els arrendadors d’habitatges. Aquestes consultes i assessorament són gratuïtes pels seus socis.

Els serveis de la Cambra inclouen temes com la formalització del contracte mitjançant una cartera d’advocats especialistes en serveis immobiliaris, l’administració de finques o  de comunitats de propietaris o l’assessorament tècnic en l’ús, la conservació i la rehabilitació d’habitatges. A més, com a coneixedors del preu del mercat fan una valoració sobre quant val un immoble actualment i compten amb un equip comercial, tècnic, fiscal i jurídic per realitzar la gestió integral de la venda d’aquest habitatge.

D’esquerra a dreta: Raimon Trujillo (vicepresident segon del Consell Comarcal del Baix Empordà), Martí Casanovas (president de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona) i Lluís Puig (alcalde de Palamós)

ACTUALITAT

14/06/24

És legal tallar els subministraments a un arrendatari que no abona els rebuts del lloguer?

Davant l’incompliment de pagament dels rebuts de lloguer per part d’un arrendatari és ben segur que algun arrendador hagi considerat donar de baixa els subministraments, com a mesura forçosa i per tal d’aconseguir cobrar el deute del llogater. No obstant això, convé saber que no és legal tallar els subministraments a un arrendatari. En el […]

...

07/06/24

A partir de l’1 de juliol s’hauran de complir noves mesures de seguretat als ascensors

El passat mes d’abril es va publicar el Reial decret 355/2024, de 2 d’abril, pel qual es va aprovar la Instrucció Tècnica Complementària ITC AEM 1 “Ascensors”, que regula aspectes com la posada en servei, modificació, manteniment i inspecció dels ascensors, així com l’increment de la seguretat del parc d’ascensors existents. Aquesta norma entrarà en […]

...

31/05/24

El Govern prorroga la suspensió dels desnonaments hipotecaris fins al 2028

El Consell de Ministres del passat 14 de maig va aprovar un Reial Decret Llei, pel qual es prorroguen les mesures de suspensió dels desnonaments hipotecaris, és a dir, de llançaments sobre l’habitatge habitual per a la protecció dels col·lectius vulnerables fins al 15 de maig de 2028. El Reial Decret Llei 1/2024, de 14 […]

...

24/05/24

Els lloguers de temporada queden fora de la regulació dels preus del lloguer

El dia 24 d’abril, la Generalitat de Catalunya va publicar el Decret-Llei 6/2024, el qual servia per regular els lloguers de temporada i els imposava les mateixes limitacions que la Llei de l’Habitatge aplicava als lloguers d’habitatges habituals. Aquest Decret-Llei, per tal de mantenir la seva vigència, necessitava ser convalidat pel Parlament de Catalunya però, […]

...

 

 

Tota l'actualitat

SERVEIS

Oferim un ampli ventall de serveis als propietaris
Comunitats

Comunitats

Administració de comunitats de propietaris Demana CITA online
Comunitats

Lloguers

Administració de finques, contractes de lloguers
Comunitats

Advocats

Especialistes en serveis immobiliaris Demana CITA online Consulta gratuïta
Comunitats

Vendes

Agència immobiliària Demana CITA online
Comunitats

Contractes de lloguer

Formalització i redacció del contracte de lloguer personalitzat Demana CITA online

Confia'ns la venda del teu habitatge.

Som la teva garantia!

Porta'ns el teu habitatge* i et regalem la Cèdula d'Habitabilitat i el Certificat Energètic

* Per habitatge en exclusiva, a preu de mercat fixat pels nostres professionals

Altres Cambres a Catalunya

Formem part de

Girona Centre
Carrer Ciutadans, 12
Tel. 972 20 06 16
Girona Eixample
Carrer Emili Grahit, 37
Tel. 972 416 413
Figueres
Carrer Nou, 105
Tel. 972 500 821
Olot
Carrer Mulleras, 16
Tel. 972 268 350
Sant Feliu de Guíxols
Passeig dels Guíxols, 27
Tel. 972 321 284
Palamós
Av. Onze de Setembre, 12
Tel. 872 591 959


Tel.

MENU