La Cambra

La Cambra de la Propietat Urbana de Girona és una entitat associativa sense ànim de lucre, creada per propietaris de finques urbanes i fundada el 1920. Està formada per uns 7.000 socis de les comarques gironines i disposa d’oficines obertes a les ciutats de Girona, Figueres, Olot i Sant Feliu de Guíxols.

Precisament aquesta vocació de servei, que es desenvolupa a través de diferents departaments on treballen qualificats professionals en temes relacionats amb la propietat urbana, és la que distingeix l’entitat com un instrument eficaç i solvent per resoldre les qüestions que preocupen els propietaris immobiliaris.

La Cambra de Girona a banda del desenvolupament de l’activitat que té assignada a través de la sala d’exposicions Expocambra participa en diferents actes culturals que s'organitzen a la ciutat.

Recentment la Cambra de la Propietat de Girona va fer l’oferiment a la ciutat de Girona d’una rèplica de bronze de l’escultura anomenada Contra l’invasor de l’escultor olotí Miquel Blay Fàbregues.

 

 

 

 

Tens dubtes o suggerències? Fes-nos-els arribar:
Categoria:
Email:
Assumpte:
Missatge:
Quants dits té una mà ?

CPU-logo-petit