Serveis Tècnics per l'edificació

La Cambra posa a la seva disposició arquitectes i aparelladors als quals podrà consultar i plantejar qüestions tècniques de qualsevol mena que afectin el seu edifici.

Els Serveis Tecnics de la Cambra comprenen des d'actuacions complexes en l’àmbit de la rehabilitació de façanes, cobertes o instal·lacions d’ascensors, fins a gestions ràpides i d’utilitat com cèdules d’habitabilitat, inspecció tècnica de l'edifici o valoracions.

També trobarà resposta en els Serveis Tècnics de la Cambra en qüestions d’urbanisme que afectin la seva propietat i podrà obtenir-ne informes específics.

Els Serveis Tècnics de la Cambra també poden valorar deficiències i patologies sorgides en el seu edifici o peritar defectes de construcció en els habitatges de nova construcció. Pel que fa al seu habitatge habitual els tècnics de la Cambra l’ajudaran a determinar les reformes que cal emprendre per renovar-lo.

Totes les consultes són gratuïtes per als socis; els peritatges, informes, valoracions o projectes que s’encomanin als tècnics de la Cambra comportaran un cost addicional.

Tens dubtes o suggerències? Fes-nos-els arribar:
Categoria:
Email:
Assumpte:
Missatge:
Quants dits té una mà ?

CPU-logo-petit