Ajuts a la rehabilitació d’edificis 2016

images

La Generalitat de Catalunya acaba de publicar (DOGC 27/5/16) la convocatòria del 2016 per a sol·licitar ajuts a la rehabilitació d’edificis on bàsicament reitera les condicions d’anys anteriors. Procedim a realitzar-ne una exposició esquemàtica.  

Terminis de presentació de les sol·licituds:

+ info

LESIONS A L'EDIFICI PROVOCADES PER L'AIGUA

 

HUMITATS 3

Val la pena portar a terme revisions periòdiques i fer actuacions de manteniment.

Les lesions més freqüents en un edifici són les ocasionades per l'acció de l'aigua. En molts casos, amb una detecció a temps i amb les actuacions de manteniment oportunes, aquestes lesions no comportarien un elevat cost econòmic per reparar-les, no augmentarien les afectacions i, fins i tot, no sorgirien els conflictes que comporten quan no es realitza una acció preventiva.

+ info

AJUTS A LA REHABILITACIÓ D'EDIFICIS 2014

habitabilitat

La Generalitat de Catalunya acaba de publicar la regulació dels ajuts o subvencions que es poden sol•licitar per l'execució d'obres de rehabilitació d'edificis, les subvencions van destinades a una sèrie d'actuacions molt concretes que s'agrupen en tres tipus:

  • Obres de Conservació
  • Obres referides a la sostenibilitat
  • Obres referents a l'Accessibilitat

i sempre i quant es compleixin un seguit de requisits que es descriuen.

+ info

SUBVENCIONS PER LA REFORMA DELS HABITATGES QUE ES CEDEIXEN PER HABITATGE SOCIAL

Aquest programa de la Generalitat de Catalunya, que trobem definit per la Resolució TES/1764/2014 DE 17 DE Juliol, regula la concessió de subvencions destinades a obres de rehabilitació a efectuar en habitatges buits de determinades poblacions per tal de que puguin ser llogats per l'administració com habitatge social.

El programa s'adreça als propietaris de pisos, que estiguin desocupats i que precisin de una reforma per tal d'adequar-lo a les condicions normals d'habitabilitat.

L'import màxim de la subvenció es de 12.000 € per habitatge.

La principal contrapartida que es demana al propietari del immoble, es que a canvi de les obres de reforma subvencionades, el propietari cedeixi l'habitatge a l'administració per un període de 6 anys per tal de que sigui destinat a les funcions d'habitatge social.

+ info

HUMITATS A L'EDIFICACIÓ

Processos patològics freqüents a l'edificació

1

Les reclamacions presentades per propietaris o usuaris relacionades amb defectes o danys als edificis són cada vegada més habituals.

+ info

Tens dubtes o suggerències? Fes-nos-els arribar:
Categoria:
Email:
Assumpte:
Missatge:
Quants dits té una mà ?

CPU-logo-petit