Assessorament de comunitats

Sovint, a les comunitats de propietaris, sorgeixen conflictes, bé siguin originats pel mateix immoble, pel manteniment, per millores...bé per les qüestions jurídiques i administratives o per les mateixes relacions de veïnatge.

La Cambra de la Propietat dóna suport a les comunitats per resoldre els seus conflictes, per la qual cosa ha establert dues vies.

1.Comunitats que disposen d’un veí que s’ocupa dels seus assumptes:

Compta amb el suport de tots els seus professionals amb els quals podrà assessorar-se i fer totes aquelles consultes consultes que necessiti sense altre cost que la quota d’afiliació de la comunitat.

2.Quan la comunitat encomana a la Cambra la gestió de la seva administració:

A la Cambra coneixem el mon de les comunitats, fa més de 20 anys que n'administrem, comptem amb un equip humà preparat i programes informàtics actualitzats que ens permeten donar un servei de qualitat i personalitzat. 

Sabem que un bon funcionament de la comunitat assegura la seva adequació a les múltiples disposicions jurídiques, tècniques i fiscals que l'afecten i contribueix decididament a mantenir una bona relació entre els veïns i a evitar enfrontaments.

Les comunitats administrades compten així mateix amb el suport dels serveis jurídics i tècnics en arquitectura de la Cambra.


Tens dubtes o suggerències? Fes-nos-els arribar:
Categoria:
Email:
Assumpte:
Missatge:
Quants dits té una mà ?

CPU-logo-petit