Articles

El Pla reformar i llogar

cdula habitabilitat

El Pla reformar i llogar té com a objectiu facilitar al propietari la reforma, rehabilitació i lloguer del seu pis buit, sense cap desemborsament, i nosaltres ens ocupem de tot.

Va adreçat a tots aquells propietaris d’un pis buit que necessita d’una reforma bàsica per llogar-lo i que volen rehabilitar-lo i obtenir-ne una rendibilitat, amb garanties, estalviant-se temps i sense anticipar diners per aquesta reforma bàsica necessària.

 Avantatges

  • Renovar i posar al dia el pis buit
  • Obtenir una línia de finançament amb condicions preferents
  • Despreocupar-se de les reformes, tràmits i gestions.
  • Llogar i aconseguir una rendibilitat del pis
  • Disposar d’un assessor personal, especialista en el mercat immobiliari
  • Assegurar el cobrament del lloguer amb una assegurança de rendes.
  • Gaudir d’un programa a mida.

La Cambra dela Propietat Urbana presenta un pressupost al propietari per la reforma bàsica, la gestió i els tràmits del Pla. Aquest import es financiarà a través d’un préstec personal concedit per una entitat financera dins de la línia de crèdit especial convinguda amb la Cambra de la Propietat Urbana.

D’aquesta manera, durant aquest període les rendes del lloguer es destinen en part a pagar les quotes mensuals del préstec i les despeses d’administració, i l’import restant quedarà en benefici del propietari. La totalitat dels costos que implica el Pla reformar i llogar té cabuda en l’import a finançar per la qual cosa no haurà de desemborsar cap import.

Una vegada finalitzada la duració del Pla, el propietari disposarà de la totalitat de les rendes que generi l’activitat del lloguer i, a més a més, tindrà un pis reformat i en condicions adequades per al mercat de lloguer.

El Pla reformar i llogar allibera el propietari dels problemes que comporta determinar les obres necessàries, determinar la forma de dur-les a terme, escollir els materials idonis, seleccionar els millors industrials, fer el seguiment de les obres, avaluar la idoneïtat dels treballs, i portar el control econòmic de les obres.

En definitiva, el Pla permetrà, sense fer cap tipus de desemborsament, posar al dia el pis buit, llogar-lo i despreocupar-se de totes les gestions i tràmits que comporta.

Posi's en contacte amb nosaltres, visitarem el teu pis sense cap compromís, i si és susceptible d’acollir-se al nostre Pla, et presentarem el pressupost i la renda prevista que podràs obtenir del lloguer.

Exemples d'obres executades

(faci clic a sobre les imatges per veure la galeria)

CPU-logo-petit