Últimes notícies

Novetats de la declaració de la Renda 2015

La campanya de la renda 2015,  serà la primera que inclourà els canvis tributaris de la reforma fiscal, introduïts per la Llei 26/2014, de 27 de novembre, que va entrar en vigor l’1 de gener de 2015.

renta cambra  propietat gi

Aquestes són les principals novetats:

+ info

PRIMERES SANCIONS PER NO MOSTRAR L'ETIQUETA ENERGÈTICA

Etiqueta-eficiencia-energetica-cambra


L’Agència Catalana de Consum ha obert els primers expedients sancionadors a 42 immobiliàries per no mostrar l’etiqueta energètica d’un habitatge als anuncis de venda i lloguer. Aquesta etiqueta ha de ser visible en tota oferta, promoció o publicitat dirigida a la venda o l’arrendament d’un edifici o un habitatge. Això inclou els anuncis d’Internet i als aparadors de les oficines de les agències immobiliàries, obligació establerta segons reial decret 235/2013 del 5 d’abril. Només aquells cartells d'”Es ven“ o “Es lloga” que es pengen a les façanes i que solen incloure un número de telèfon es lliuren d’aquest requisit.

+ info

Temps de flors també es deixa veure a la Cambra de la Propietat de Girona

temps de flors pati cambra 2016

Del 7 al 15 de maig, els monuments, patis i jardins de Girona es converteixen en una gran exposició floral dins del Temps de Flors. Com cada any, des de que es van incorporar els patis de moltes cases gironines a la mostra floral, el pati de la Cambra de la Propietat de Girona també forma part d’aquest recorregut. Han estat molts els artistes  els que han exposat les seves creacions amb motius florals al nostre pati. En aquesta ocasió, l’exposició que recollim ve de la mà de l’autor U.B. Morgan, i s’anomena “Miquel Àngel al jardí”.

+ info

Evolució dels preus dels habitatges de lloguer a Girona, Figueres i Olot durant el 1r trimestre de 2016

 

GIRONA COMENÇA EL 2016 AMB UNA PETITA DISMINUCIÓ EN EL  PREU DE LLOGUER QUE SE SITUA EN ELS 480€.

FIGUERES I OLOT REPETEIXEN EL MATEIX VALOR EN QUE VAREN FINALITZAR EL 2015 400€ i 350 € respectivament.

 

Aquest gràfic mostra la variació trimestral que registren les rendes de lloguer al llarg dels últims vuit anys.

 

Girona

Pel que fa a la gràfica que correspon a la ciutat de Girona, s’aprecia que, fins al 4t trimestre del 2009 els preus es mantingueren en màxims, a partir d’aquella data i fins al 1r trimestre del 2012 es registraren descensos consecutius fins a estabilitzar-se en els 500 € durant pràcticament dos anys, a partir del 4t trimestre del 2013 fins a l’actualitat els preu venen oscil·len prop dels 500€.

Després de dos trimestres consecutius amb preus situats en els  500 €, el 1r trimestre del  2016 torna a fer una petita inflexió a la baixa fins els 480€.   

Des del preu màxim assolit el 3r trimestre del 2008 (650€), el preu del lloguer a Girona s’ha reduït en 170€, és a dir, ha baixat un 26%.

+ info

Tens dubtes o suggerències? Fes-nos-els arribar:
Categoria:
Email:
Assumpte:
Missatge:
Quants dits té una mà ?

CPU-logo-petit