Últimes notícies

BREU RECORDATORI SOBRE LA FINALITZACIÓ DELS CONTRACTES DE LLOGUER DE LOCAL DE NEGOCI de “RENTA ANTIGA”.

imagesKLT5TS7U


Apropant-se les dates en què diversos contractes d'arrendament de locals comercials subjectes al règim de pròrrogues indefinides (els coneguts col·loquialment com de "renta antiga") finalitzaran, hem considerat oportú fer un breu recordatori del aspectes més importants:

+ info

ALTRES FORMES D’ACCEDIR A LA PROPIETAT DELS HABITATGES

house Custom Custom 
                                                                                           

En el Parlament de Catalunya està en tramitació un Projecte de Llei que incorpora dos sistemes nous d’accés a la propietat dels Habitatges.

Ho explicarem d’una manera molt planera perquè s’entengui deixant de banda el rigor  i la complexitat jurídica d’aquestes figures.

+ info

LESIONS A L'EDIFICI PROVOCADES PER L'AIGUA

 

HUMITATS 3

Val la pena portar a terme revisions periòdiques i fer actuacions de manteniment.

Les lesions més freqüents en un edifici són les ocasionades per l'acció de l'aigua. En molts casos, amb una detecció a temps i amb les actuacions de manteniment oportunes, aquestes lesions no comportarien un elevat cost econòmic per reparar-les, no augmentarien les afectacions i, fins i tot, no sorgirien els conflictes que comporten quan no es realitza una acció preventiva.

+ info

MALES PERSPECTIVES FISCALS PER AL LLOGUER D'HABITATGES

guia irpf

 

A partir de l'1 de gener de 2015, s'eliminaran les deduccions dels lloguers a l'IRPF i desapareixerà l'exempció del 100% per als propietaris amb llogaters menors de 30 anys i amb ingressos superiors a l'IPREM.

+ info

Tens dubtes o suggerències? Fes-nos-els arribar:
Categoria:
Email:
Assumpte:
Missatge:
Quants dits té una mà ?

CPU-logo-petit