Últimes notícies

EVOLUCIÓ DEL PREUS DELS HABITATGES DE LLOGUER 2014-3T

A LA CIUTAT DE GIRONA, ELS PREUS DE LLOGUER, NOVAMENT RECUPEREN EL NIVELL DELS 500 €, MENSUALS, A FIGUERES EL LLOGUER ES MANTE EN ELS 400 € DE PROMITG, MENTRE QUE A OLOT, UN TRIMESTRE MÉS, ELS LLOGUERS SEGUEIXEN INVARIABLES EN ELS 350 €. 


e2014-3t preus

+ Veure informe complet

READAPTACIÓ CAS PER CAS DE LES ANTENES DE LES COMUNITATS

antena1 Mobile

Les comunitats de propietaris hauran de fer les adaptacions al més aviat possible, abans de finalitzar el 2014, per no perdre cap canal.

El 19 de setembre passat el Consell de Ministres va aprovar, mitjançant el Reial Decret 805/2014 el nou Pla tècnic nacional de la televisió digital terrestre, així com el Pla d’actuacions per a l’alliberament del dividend digital, pel qual s’estableixen els nous canals d’emissió per tal d’alliberar, abans de l’1 de gener de 2015, les bandes de freqüència de 790 Mhz a 862 Mhz (canals que van del 61 al 69), ja que són reservades al servei de telefonia 4G. Això comportarà de manera imminent l’adaptació de tots els edificis que disposin d’antenes col·lectives amb sistemes d’adaptació modular o centrals programables.

+ info

VENDRE UN IMMOBLE SERÀ MÉS CAR A PARTIR DE L’1 DE GENER DE 2015

MONEY CALC. Mobile


La reforma fiscal amaga, entre els missatges de rebaixa d'impostos i millora del tracte a les famílies, una pujada considerable de la factura fiscal associada a la venda de l'habitatge.

La propera reforma fiscal de l'IRPF, prevista per al 2015, portarà moltes novetats i canvis en aquest impost, a més d'altres impostos.

Una mesura important que es regula en l'Avantprojecte de llei de la reforma de l'IRPF, que afectarà sobretot les transmissions d'immobles (encara que també serà aplicable a accions i altres elements patrimonials) que es realitzin a partir de l'1 de gener de 2015, preveu l'eliminació de l'aplicació dels coeficients d'actualització (que corregeixen la depreciació monetària actualitzant el valor d'adquisició) en la transmissió d'immobles, així com l'eliminació de l'aplicació dels coeficients d'abatiment o reductors als actius adquirits abans del 31 de desembre de 1994.

+ info

SUBVENCIONS PER LA REFORMA DELS HABITATGES QUE ES CEDEIXEN PER HABITATGE SOCIAL

Aquest programa de la Generalitat de Catalunya, que trobem definit per la Resolució TES/1764/2014 DE 17 DE Juliol, regula la concessió de subvencions destinades a obres de rehabilitació a efectuar en habitatges buits de determinades poblacions per tal de que puguin ser llogats per l'administració com habitatge social.

El programa s'adreça als propietaris de pisos, que estiguin desocupats i que precisin de una reforma per tal d'adequar-lo a les condicions normals d'habitabilitat.

L'import màxim de la subvenció es de 12.000 € per habitatge.

La principal contrapartida que es demana al propietari del immoble, es que a canvi de les obres de reforma subvencionades, el propietari cedeixi l'habitatge a l'administració per un període de 6 anys per tal de que sigui destinat a les funcions d'habitatge social.

+ info

Tens dubtes o suggerències? Fes-nos-els arribar:
Categoria:
Email:
Assumpte:
Missatge:
Quants dits té una mà ?

CPU-logo-petit