Últimes notícies

Vius en un edifici o casa de més de 45 anys?

L’Obligatorietat de l’ITE i la nova modificació del Decret que entrarà en vigor el pròxim 27 de Maig

22

Què és l'ITE?

L'Inspecció Tècnica de l'Edifici és una avaluació obligatòria que han de fer els habitatges de més de 45 anys d'antiguitat, regulada per l'Administració Pública.

Es realitza per un professional que avalua l'estat de conservació de l'edifici o casa, és a dir, els seus elements exteriors (façanes, cobertes i mitgeres), els elements estructurals (forjats, fonaments...) i les instal·lacions comunitàries.

+ info

Evolució de l’índex del preu de consum i l’índex del preu de l’habitatge de lloguer

evolucio ipc vs índex habitatges lloguer

Actualització de la renda de lloguer segons IPC o l'índex d'habitatge de lloguer

Les clàusules d'actualització dels preus de la renda de lloguer, normalment es basen en la variació d'un dels índex que es mostren en el gràfic, per tal de que la renta pactada es vagi adaptant segons l'índex convingut.

Si tens dubtes a la hora d'aplicar el sistema d'actualització pactat o vols assessorament a la hora de redactar un nou contracte, vine al servei Jurídic de la Cambra i t'informarem!

Truca al 972 200 616 o contacta'ns a través del formulari web

Renda 2014: Reduccions pel lloguer d’habitatge

371118-1p Custom

De cara a la declaració de l'IRPF de l'exercici 2014, s'ha de tenir en compte que les quantitats que perceben els propietaris de l'habitatge pel lloguer tributen en l'IRPF com a rendiments de capital immobiliari. No obstant això, a les quantitats percebudes se'ls descompten les despeses que es poden deduir per l'arrendament, i a la quantitat resultant se li apliquen unes reduccions, que poden arribar al 100%.

+ info

Les Cambres amb el President de la Generalitat

15 5482083-1 Custom

La Junta de Govern del Consell General de les Cambres de la Propietat Urbana de Catalunya han estat rebudes pel Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas i Gavbarró.

+ info

Tens dubtes o suggerències? Fes-nos-els arribar:
Categoria:
Email:
Assumpte:
Missatge:
Quants dits té una mà ?

CPU-logo-petit