Últimes notícies

Renda 2014: Reduccions pel lloguer d’habitatge

371118-1p Custom

De cara a la declaració de l'IRPF de l'exercici 2014, s'ha de tenir en compte que les quantitats que perceben els propietaris de l'habitatge pel lloguer tributen en l'IRPF com a rendiments de capital immobiliari. No obstant això, a les quantitats percebudes se'ls descompten les despeses que es poden deduir per l'arrendament, i a la quantitat resultant se li apliquen unes reduccions, que poden arribar al 100%.

+ info

Les Cambres amb el President de la Generalitat

15 5482083-1 Custom

La Junta de Govern del Consell General de les Cambres de la Propietat Urbana de Catalunya han estat rebudes pel Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas i Gavbarró.

+ info

Presentem una nova web perquè els veïns puguin administrar-se la comunitat de propietaris

Propigest, disposa de totes les eines per gestionar-se la comunitat. Inclou la gestió de pressupostos, rebuts, proveïdors, morosos...


IMG 3559

Es tracta d'una web que fa possible que els mateixos propietaris puguin gestionar i administrar la seva comunitat de veïns. La idea del portal és posar a l'abast dels propietaris una eina en línia que estalviï temps i diners a les comunitats de veïns. L'eina anomenada Propigest, permet gestionar les tasques habituals de manera senzilla, intuïtiva i amb el suport en tot moment dels nostres experts amb administració de finques/comunitats.

+ info

Evolució del preu dels habitatges de lloguer 2015-1T

A la ciutat de Girona, els preus de lloguer se situen en 450€ mensuals, la cota més baixa registrada en els 9 anys del present estudi. A Figueres el lloguer es manté en els 400€ de promig, mentre que a Olot, un trimestre més, els lloguers repeteixen un petit descens. 

e2015-1T Preus

+ Veure informe complet

Tens dubtes o suggerències? Fes-nos-els arribar:
Categoria:
Email:
Assumpte:
Missatge:
Quants dits té una mà ?

CPU-logo-petit